Αγγλία

Θέλει Κρεσγουέλ η Τσέλσι

Την απόκτηση του Άαρον Κρεσγουέλ της Γουέστ Χαμ για τη θέση του αριστερού μπακ έχει ως προτεραιότητα η Τσέλσι τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ θα αναζητήσει το προσεχές καλοκαίρι η Τσέλσι, έχοντας ως μεταγραφικό στόχο τον Άαρον Κρεσγουέλ της Γουέστ Χαμ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προβληματίζεται ολόκληρη τη σεζόν για την αριστερή θέση στην άμυνα με τον Φελίπε Λουίς να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ενώ η χρησιμοποίηση του Σέζαρ Αθπιλικουέτα ελλοχεύει κινδύνους καθώς αγωνίζεται με «ανάποδο» πόδι.

Ο Άγγλος αμυντικός πραγματοποιεί γεμάτη χρονιά με τα «σφυριά» αποτελώντας ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Σαμ Αλαρντάις, έχοντας πετύχει σε 33 συμμετοχές δυο τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Στοιχεία διόλου ευκαταφρόνητα για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Ίπσουιτς και αγωνίζεται για πρώτη φορά στη καριέρα του στη Premier League.

Ο 25 χρόνος άσος δεσμεύεται με πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα των «Irons» και η τιμή εκκίνησης για την παραχώρησή του εκτιμάται πάνω από 27 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x