Γαλλία

Θέλει Μάντζουκιτς η Παρί

Τον Μάριο Μάντζουκιτς έχει ως στόχο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Παρί Σεν Ζερμέν, ψάχνοντας μία αξιόπιστη λύση για την επιθετική της γραμμή.

Τον παίκτη που θα αποτελεί μία αξιόλογη εναλλακτική του Καβάνι αλλά και τον παρτενέρ του Ουρουγουανού όταν αυτό χρειάζεται, βρήκε η Παρί στο πρόσωπο του Κροάτη.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Κάρλος Μπάκα, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή των πρωτευουσιάνων Γιουνάι Έμερι, θεωρείται όμως εξαιρετικά δύσκολο να καταστεί εφικτό το «σπάσιμο» του συμβολαίου του Κολομβιανού επιθετικού, με την Μίλαν, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, να είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο πώλησης.

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου του Παρισιού, στρέφονται στην περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς της Γιουβέντους. Ο Κροάτης θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει την τέλεια εναλλακτική επιλογή για τους αγώνες που ο Έντισον Καβάνι δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ή τον ιδανικό παρτενέρ, όταν οι συνθήκες απαιτούν την χρησιμοποίηση δύο επιθετικών ταυτοχρόνως.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της «Μεγάλης Κυρίας» δεν κρίνονται απαγορευτικές και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι εάν ο 30χρονος, γεννημένος στις 21 Μαϊου του 1986, είναι διατεθειμένος να αφήσει το Τορίνο για να μετακομίσει στο Παρίσι.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x