Ισπανία

Θέλει μεταγραφές και ο Σέρχιο Μπουσκέτς

Με αφορμή την χθεσινή (13/8) ήττα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα του ισπανικού Σουπερ Καπ, ο Σέρχιο Μπουσκέτς τάχθηκε υπέρ των μεταγραφών.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνει η Μπαρτσελόνα μεταγραφές και μάλιστα γρήγορα. Ένας από αυτούς είναι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο 29χρονος μέσος δεν έκρυψε αυτή την επιθυμία του, δεδομένης της άσχημης ήττας από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-3 μέσα στο «Καμπ Νου», για το Σουπερ Καπ Ισπανίας.

«Πρέπει να υπογράψουμε κάποιον: ναι ή ναι. Πρέπει να εξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουσκέτς.

Οι Καταλανοί τώρα θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Ο Ισπανός διεθνής εκτιμά ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο:

«Μια ήττα με 1-3 μέσα στο σπίτι σου είναι πολύ δύσκολο γεγονός. Το κλίμα για εμάς είναι πολύ βαρύ και έχει γίνει σχεδόν αδύνατο για εμάς να κερδίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το αντίθετο. Η ομάδα που σκοράρει το πρώτο γκολ σε τέτοια ματς έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει πάει πολύ καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Στο γήπεδο εγώ δεν έχω το πλεονέκτημα να βλέπω τα ριπλέι, όμως μερικές φορές πρέπει να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x