Ιταλία

«Θέλει μεταγραφές ο Ιντζάκι»

Επιπλέον ενίσχυση φέρεται πως έχει ζητήσει ο Σιμεόνε Ιντζάκι από τη διοίκηση της Λάτσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Roma».

Μεταγραφική ενίσχυση της Λάτσιο επιθυμεί ο προπονητής της Σιμεόνε Ιντζάκι, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της «Corriere della Roma», έχει εκφράσει αυτή του τη πρόθεση στη διοίκηση του συλλόγου, από τη στιγμή που βλέπει πως από την ομάδα μόνο αποχωρούν παίκτες και δεν προστίθενται.

Ο 41χρονος τεχνικός λέγεται πως είναι αρκετά εκνευρισμένος με το γεγονός πως τα πράγματα είναι στάσιμα στο μεταγραφικό παζάρι για τους «Λατσιάλοι» και έχει ζητήσει πριν το τέλος του Αυγούστου να γίνουν δυο τουλάχιστον προσθήκες.

Οι Ρωμαίοι έχουν ήδη χάσει τον Μπίγλια, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μίλαν και ετοιμάζονται να πουν αντίο στους Κεϊτά Μπαλντέ (Γιουβέντους) και Ουέσλι Χουντ (Σαουθάμπτον).

Έτσι ο Ιντζάκι ναι μεν οδήγησε τη Λάτσιο στη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη νίκη επι της Γιουβέντους, όμως στη πρεμιέρα δεν κατάφερε να κερδίσει τη νεοφώτιστη ΣΠΑΛ, γεγονός που έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο του συλλόγου και ταυτόχρονα «φώναξε» πως το σύνολο του χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x