Αγγλία

Σε περίπτωση φυγής Σάντσες, θέλει Μπενζεμά η Άρσεναλ

Επαναφέρουν το ενδιαφέρον τους για τον επιθετικό των Μαδριλένων οι «κανονιέρηδες», ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με την παραμονή ή όχι του Αλέξις Σάντσες.

Την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί η Άρσεναλ εφόσον ο Αλέξις Σάντσες δεν συνεχίσει την καριέρα του στο Λονδίνο.

Ο Χιλιανός άσος των «κανονιέρηδων» έχει αρκετούς «μνηστήρες» με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Σίτι να τον θέλουν διακαώς. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δηλώσει πως ο Σάντσες δεν θα φύγει από την Άρσεναλ ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο καθώς ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι η ομάδα του Λονδίνου έχει plan b, το οποίο λέει πως θα κινηθεί για τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία πολύ μέτρια σεζόν παρόλο που η ομάδα του κατέκτησε σχεδόν όλους του τίτλους. Ο 29χρονος άσος των Μαδριλένων, πέτυχε λιγότερα από 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μία επίδοση που είναι από τις χειρότερές του από το 2009 που πήγε στους «Μερένχες».

Έτσι στη Μαδρίτη θα σκέφτονταν σοβαρά μια καλή προσφορά από την Άρσεναλ τη στιγμή μάλιστα που έχουν -ακόμα- στο ρόστερ τους τον Άλβαρο Μοράτα ως αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Στους «κανονιέρηδες» πάντως θα περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον Αλέξις Σάντσες και μόνο εάν αποχωρήσει θα κινηθούν για τον Μπενζεμά καθώς στην ομάδα υπάρχει πλέον και ο Λακαζέτ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x