Stoiximan Super League

«Θέλει Μπόμαν ο Παναθηναϊκός» (video)

Μεταγραφικό σενάριο για ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην επίθεση αναπτύχθηκε στη Σουηδία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι πράσινοι επιθυμούν την απόκτηση του 29χρονου φορ Μίκαελ Μπόμαν.

Την ώρα που η μία αποχώρηση «σκάει» μετά την άλλη, δημοσίευμα από τη Σουηδία φέρνει στο προσκήνιο ένα όνομα για ενίσχυση στον Παναθηναϊκό!

Πιο συγκεκριμένα, το «fotbollskanalen» αναφέρει πως οι πράσινοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον 29χρονο φορ Μίκαελ Μπόμαν!

inner

Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του τριφυλλιού είναι ελεύθερος μετά από μία τριετία στη Γκέτεμποργκ, όπου κατέγραψε συνολικά 15 γκολ σε 61 εμφανίσεις. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην χώρα, είχε 8 γκολ σε 24 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τις Φάλκενμπεργκ-Χάλμσταντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο εκτός Σουηδίας, ο Μπόμαν ανέφερε: «είναι σαφές πως θα είχε ενδιαφέρον. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στο εξωτερικό αν και είμαι 29 ετών. Την ίδια στιγμή νιώθω απίστευτα καλά. Θεωρώ το Γκέτεμποργκ ως το σπίτι μου. Εδώ είναι η οικογένεια μου και το μικρό μας παιδί. Θα ήταν υπέροχο και ενδιαφέρον εάν δοκίμαζα την τύχη του μου εκτός Σουηδίας. Μου πρόσφεραν συμβόλαιο, δεν διαμαρτύρομαι για αυτό. Η ομάδα έχει κάνει τα πάντα, όμως έχω επιλέξει να περιμένω» τόνισε χαρακτηριστικά





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x