Αγγλία

Θέλει να «δέσει» Ντε Χέα με υψηλό συμβόλαιο η Γιουνάιτεντ

Πολύ κοντά στην υπογραφή ανανέωσης βρίσκονται Ντε Χέα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να σκοπεύει να μετατρέψει τον Ισπανό τερματοφύλακα ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη.

Το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται να ξεκαθαρίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας παρουσιάζεται ένα βήμα πριν την ανανέωση συμβολαίου με τον αγγλικό σύλλογο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Manchester Evening News».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή γκολκίπερ πριν το νέο έτος, αφού στη συνέχεια ο Ντε Χέα θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα τον προσεγγίσει.

Επιπλέον, η γνωστή εφημερίδα του Μάντσεστερ επισημαίνει πως το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο και η αστάθεια που επικρατεί στο Όλντ Τράφορντ είναι προς το παρόν το βασικό εμπόδιο που συναντούν οι υπεύθυνοι της ομάδας για να πείσουν παίκτη.

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ προκειμένου να δελεάσει τον 27χρονο πορτιέρο θα προχωρήσει σε πρόταση εβδομαδιαίας αμοιβής 375.000 λίρες (περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), ένα ποσό που θα μετατρέψει τον Ντε Χέα ως τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα, πιο πάνω και από τους Πολ Πογκμπά και Αλέξις Σάντσες.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x