Αγγλία

Θέλει να επιστρέψει στην Τσέλσι ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Έβερτον και δηλώνει ανοικτά πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Τσέλσι.

Από τη στιγμή που ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Έβερτον, τότε το όνομά του θα συμπεριληφθεί στα πιο «καυτά» του φετινού καλοκαιριού.

Σε ποια ομάδα θα πάει; Κανείς δεν ξέρει, καθώς δεν υπάρχουν συζητήσεις με καμιά.

Ο ίδιος; Θέλει Τσέλσι, αφού σύμφωνα με το «ESPN», υποστηρίζει ότι οι «μπλε» έχουν μία ομάδα με καλύτερο προφίλ, αλλά και ο ίδιος με την επιστροφή του εκεί θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Επίσης πιστεύει πως με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και η ομάδα θα ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω.

Το ενδιαφέρον τους για τον Βέλγο στράικερ έχουν εκφράσει και άλλοι μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μία από αυτές, όμως όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η καρδιά του Λουκάκου ανήκει στην Τσέλσι.

Ο Βέλγος επιθετικός φέτος με τη φανέλα της Έβερτον σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε 25 γκολ, αποδεικνύοντας έτσι με καλύτερο τρόπο πως χρόνο με το χρόνο εμφανιζόταν ολοένα και πιο βελτιωμένος.

Επιμέλεια: Γιώργος Βενιέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x