Ισπανία

Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει γιατί... δεν έχει φίλους στη Μπαρτσελόνα!

Ένας ακόμη λόγος που θέλει να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ από τη Βαρκελώνη είναι ότι δεν έχει αρκετούς φίλους. Ή τουλάχιστον, αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν οι παίκτες των Καταλανών.

Σύμφωνα με τη «Marca», ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας που θέλει να αποχωρήσει ο Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα είναι ότι δεν έχει όσους φίλους θα ήθελε. Αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν οι συμπαίκτες του, γι' αυτό και θέλει να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να βρεθεί ξανά με τον Ντάνι Άλβες.

Οι σχέσεις του 25χρονου επιθετικού δεν είναι άσχημες με τους συμπαίκτες του ωστόσο δεν είναι αυτές που επιθυμεί. Σύφμωνα με το ρεπορτάζ, πιστεύει πως υπάρχουν "κλίκες" μέσα στην ομάδα και μετά τη φυγή του Άλβες δεν νιώθει άνετα.

Ο πατέρας του ταξίδεψε στο Παρίσι προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του γιού του. Από αυτή την υπόθεση πάντως, ο μάνατζερ και πατέρας του παίκτη, μπορεί να βγάλει μέχρι και 40 εκατομμύρια ευρώ. Στη Μπαρτσελόνα, δημόσια υποστηρίζουν ότι ο παίκτης δεν το κουνάει από τη Βαρκελώνη, όπως φαίνεται όμως, σίγα-σιγά συνειδητοποιούν ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να φύγει.

Η ομάδα του Παρισιού είναι ήδη έτοιμη να σπάσει όλα τα ρεκόρ δίνοντας στην Μπαρτσελόνα πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και όλα οδηγούν στο ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής δεν θα φοράει την φανέλα των «μπλαουγκράνα» την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x