Γερμανία

Θέλει να φύγει και το δείχνει ο Ντάγκλας Κόστα

Σε κάθε ευκαιρία προειδοποιεί τους ανθρώπους της Μπάγερν ο Ντάγκλας Κόστα, αφού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Το επίπεδο του ρόστερ της Μπάγερν είναι αδιαπραγμάτευτα πολύ υψηλό, με όλους τους παίκτες να είναι κορυφαίου επιπέδου και να διεκδικούν κάθε βδομάδα μία θέση στην ενδεκάδα. Γεγονός που δεν ευχαριστεί τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, μιας και πρόκειται για μία θέση που αγωνίζονται οι Ρόμπεν–Ριμπερί, αλλά και ο Κομάν.

Φέτος ο Ντάγκλας Κόστα μετράει 26 εμφανίσεις με τους Βαυαρούς, όμως αυτό που ψάχνει είναι μία μόνιμη θέση στη βασική ενδεκάδα, πράγμα που, ούτε υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, έχει καταφέρει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην "Bild" είπε: «Στο τέλος της χρονιάς, θα κάτσουμε κάτω και θα διαπραγματευτούμε το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω προτάσεις πολλών εκατομμυρίων από την Κίνα, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από την Ευρώπη. Δεν είμαι πάντα χαρούμενος εδώ και το καλοκαίρι θα βρούμε μία λύση είτε για να μείνω εδώ και να έχω αυτά που θέλω, είτε να συνεχίσω σε άλλη ομάδα την καριέρα μου».

Να αναφέρουμε πως αρκετές ομάδες από το Νησί εξετάζουν διακριτικά την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, ενώ ακόμη η Γιουβέντους βρίσκεται σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη,προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του ίδιου.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x