Stoiximan Super League

Μπέρδεμα με Λέσκοτ: Τον στέλνουν στην Πεσκάρα!

Να αρπάξει τον Τζολέον Λέσκοτ μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ θέλει η Πεσκάρα. Όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίκτη να προτιμάει την Ιταλία.

Κι ενώ άπαντες περιμένουν την άφιξη του Τζολέον Λέσκοτ στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 48 ώρες για να κλείσει το «deal» με την ΑΕΚ και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», ο γνωστός έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο δίνει μια άλλα διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Άγγλο κεντρικό αμυντικό και τον πρόεδρο της Πεσκάρα, με τον ιταλικό σύλλογο να προσπαθεί να… κλέψει τον ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, επισημαίνει πως ο Λέσκοτ είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στη γειτονική χώρα και την προτιμάει από την Ελλάδα, ενώ όπως αναφέρει είναι πολύ πιθανό να πει το «ναι» στην Πεσκάρα μόλις λύσει το συμβόλαιό του με την Άστον Βίλα.

Δημοσιεύματα, πάντως, για την... σφήνα της Πεσκάρα για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και στην Αγγλία, ενώ σιγά σιγά και τα ιταλικά Μέσα αρχίζουν να αναπαράγουν την εν λόγω ιστορία.

Από πλευράς ΑΕΚ, πάντως, δεν υπάρχει ανησυχία καθώς, όπως επισημαίνουν, δεν έχει αλλάξει κάτι και περιμένουν κανονικά τον παίκτη το πολύ μέχρι τη Δευτέρα στη χώρα μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x