Ιταλία

Θέλει να κρατήσει Σμόλινγκ-Μικιταριάν η Ρόμα

Την παραμονή των Κρις Σμόλινγκ και Χένρικ Μικιταριάν και τη νέα σεζόν στο «Ολίμπικο» επιθυμεί ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των Κρις Σμόλινγκ και Χένρικ Μικιταριάν με τη φανέλα της Ρόμα κάνουν τον Πάουλο Φονσέκα να θέλει και τους δύο την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Αμφότεροι είχαν μετακινηθεί από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, αντίστοιχα, με τη μορφή δανεισμού στους «τζιαλορόσι».

«Ο Κρις (Σμόλινγκ) είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ένας καταπληκτικός επαγγελματίας. Θέλω να μείνει, αλλά δεν ξέρω αν είναι πιθανό λόγω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει μαζί μας», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 46χρονος προπονητής για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού, η διοίκηση των Ρωμαίων κάνει ήδη προσπάθειες για να κρατήσει τον Σμόλινγκ και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό, ο πρώην κόουτς της Σαχτάρ Ντόνετσκ υπογράμμισε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής με σωστές αποφάσεις στον αγωνιστικό χώρο και θέλει να τον έχει στο σύνολο του και του χρόνου.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σμόλινγκ έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, ενώ ο Μικιταριάν (που έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς) μετράει 18 εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x