Stoiximan Super League

Θέλει να μείνει ο Μέγιερι

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μπάλαζ Μέγιερι μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μπάλαζ Μέγιερι μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση που θα ήθελε να τον βρει η νέα αγωνιστική σεζόν απάντησε… «Εκεί που θα παίζω».

Ο ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι των δύο εθνικών ομάδων με τους συμπατριώτες του να του ζητούν πληροφορίες για το κακό ξεκίνημα της Ελλάδας.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μέγιερι στην ιστοσελίδα «origo» της χώρας του…

«Υπήρξε μεγάλη σύγχυση αυτή την περίοδο, ο Ρανιέρι δεν είχε τις σωστές επιλογές, έκανε πάρα πολλές κλήσεις. Αυτή είναι η κύρια αιτία», ανέφερε.

Πώς είναι η ατμόσφαιρα στην ελληνική ομάδα;

«Θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα αν δεν είχαν πίστη. Όσο υπάρχει ελπίδα, οι Έλληνες θα παλέψουν. Δεν πρέπει κανείς να νομίζει πως τα έχουν παρατήσει».

Πόσο σημαντικό είναι για την Ουγγαρία το παιχνίδι την Κυριακή;

«Πολύ. Οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν πως αυτή είναι η τελευταία ρεαλιστική τους πιθανότητα να παραμείνουν στην κούρσα της πρόκρισης. Ξέρουν πως ακόμη και η ισοπαλία δεν τους αρκεί».

Πώς γίνεται οι Έλληνες να έχουν παίξει μέχρι στιγμής τόσο απογοητευτικά στα προκριματικά;

«Υπήρξε μεγάλη σύγχυση αυτή την περίοδο, ο Ρανιέρι δεν είχε τις σωστές επιλογές, έκανε πάρα πολλές κλήσεις. Αυτή είναι η κύρια αιτία. Βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και της λείπουν παίκτες όπως οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης. Ο Κατσουράνης είναι το μοναδικό μέλος της παλιάς φρουράς. Δεν υπάρχει ευνοϊκότερη συγκυρία για την Ουγγαρία αν θέλει να πάρει αυτό το παιχνίδι».

Ο ατζέντης σου, Γιάνος Χρούτκα, μίλησε για ενδιαφέρον από την Γερμανία και την Τουρκία, όπως και από την αγγλική Ντέρμπι. Που θα ήθελες να σε βρει η επόμενη σεζόν;

«Εκεί που θα παίζω. Προφανώς και υπάρχουν προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να μπω σε τέτοια σενάρια μέχρι κάτι να είναι σίγουρο».

Είσαι διατεθειμένος να μείνεις στον Ολυμπιακό αν πάρεις εγγυήσεις;

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που κάνω είναι μένω συγκεντρωμένος στο πως θα βελτιώνομαι, αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα όταν θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρω να αναπληρώσω τα δύο τελευταία χρόνια στον αριθμό αγώνων που έχασα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το οτιδήποτε στο σημερινό ποδόσφαιρο».

Περιμένεις πως ο Ρομπέρτο θα φύγει;

«Κάτι τέτοιο μπορεί να έμοιαζε απίθανο, ωστόσο οι εμφανίσεις του είναι σίγουρο πως θα φέρουν προτάσεις για εκείνον το καλοκαίρι. Αλλά δεν έχω ιδέα για τα πλάνα του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι πάντα να έχω ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μου».

Πόση απογοήτευση ένιωσες όταν δεν έπαιξες στο πλέον σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ και ενώ ήσουν ο τερματοφύλακας που υπερασπιζόταν την εστία του Ολυμπιακού στο Κύπελλο;

«Προφανώς και περίμενα με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι, ήμουν έτοιμος να υπερασπιστώ την εστία της ομάδας, οπότε σίγουρα απογοητεύτηκα όταν έμεινα εκτός ενδεκάδας. Ένιωσα πως δεν ήταν δίκαιο. Ο κόουτς προφανώς είχε τους λόγους του για αυτή την επιλογή, αλλά προσωπικά δεν ξέρω κάτι».

Σε ενοχλεί που ακόμη δεν έχεις λάβει έγγραφη προσφορά ανανέωσης από τον σύλλογο;

«Στην Ελλάδα αυτές οι διαδικασίες δεν κινούνται με γρήγορο ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζω πως είναι ευχαριστημένοι μαζί μου, την συμπεριφορά μου, οπότε σίγουρα θέλουν να με κρατήσουν. Δεν βιάζομαι και μέχρι τότε μπορώ να το σκεφτώ περισσότερο».

Πρόσφατα η διοίκηση επέβαλλε πρόστιμο στην ομάδα...

«Το πρόστιμο έχει ανασταλεί για την ώρα».

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα αλλά ο πρόεδρος του κλαμπ ανακοίνωσε την τιμωρία. Ο εγχώριος τίτλος δεν φτάνει;

«Αποκλειστήκαμε από το Europa League από την Ντνίπρο. Το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά σημαντικό, πλέον έχουμε προβάδισμα εννέα βαθμών και είμαστε πολύ κοντά στο στόχο. Στο Κύπελλο είμαστε στα ημιτελικά και ελπίζω πως θα παίξω ξανά».

Πώς αισθάνθηκες στα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό;

«Έχω πέντε χρόνια στην Ελλάδα, έχω μάθει πως είναι η ατμόσφαιρα σε τέτοια παιχνίδια και μάλλον το έχω συνηθίσει. Ο φιλοξενούμενος δεν τυγχάνει καλής υποδοχής και ο γκολκίπερ έχει πάντα μεγάλη πίεση. Τέτοιες ακρότητες έχουν συμβεί και εναντίον μου. Αλλά πρέπει να προσαρμοστείς και να μην αφήνεις να σε επηρεάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x