Ισπανία

Θέλει να μείνει στην Ρεάλ ο Μπέιλ

Οι υψηλές απολαβές που δέχεται ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι αυτές που τον κάνουν να θέλει να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το χάσμα που υπάρχει με τον Ζιντάν.

Το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Ζινεντίν Ζνιντάν. Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Τζόναθαν Μπάρνετ, ο Ουαλός εξτρέμ επιθυμεί να παραμείνει στην ισπανική ομάδα.

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ζιντάν θέλει τον Γκάρεθ στην ομάδα, αλλά αυτή την στιγμή ο πελάτης μου θέλει να μείνει. Έχει ένα καλό συμβόλαιο μέχρι το 2022. Κατά την άποψη μου είναι μέσα στους τρεις ή τέσσερις καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Μάλλον ο Ζιντάν δεν συμφωνεί μαζί μου, αλλά σέβομαι απόλυτα την άποψη του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του διεθνούς άσου στο «Sky Sports».

Ενδιαφέρον για τον Μπέιλ έχουν εκδηλώσει ομάδες της Premier League, όμως η περίπτωση του παραμένει δύσκολη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός απαιτεί πολύ υψηλό μισθό, κοντά στα 17 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει τώρα στην Ρεάλ.

«Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Premier League, μόνο αν κάποια ομάδα δίνει τα λεφτά που πιστεύουμε εμείς, ότι αξίζει να παίρνει. Αυτό σίγουρα θα κοστίσει πολλά χρήματα», συμπλήρωσε ο Μπάρνετ.

Να σημειωθεί ότι ο Ζιντάν έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν, αφού δήλωσε σε τρεις παίκτες (Γκάρεθ Μπέιλ, Ντάνι Θεμπάγιος και Μάρκος Γιορέντε) ότι δεν υπολογίζονται.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x