Ισπανία

«Πρόταση Ολυμπιακού για Πέδρο Λεόν»

Ο Μίτσελ θέλει τον Πέδρο Λεόν δανεικό με οψιόν αγοράς σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Χετάφε. Ποια είναι η απάντηση της ισπανικής ομάδας και τι θέλει ο παίκτης.

Πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Πέδρο Λεόν αποκάλυψε ο πρόεδρος της Χετάφε, Ανχελ Τόρες. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση. Αυτό γιατί σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις βρίσκονται η Σεβίλλη με τον Πέδρο Λεόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τόρες.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Χετάφε αναγνώρισε ότι είναι λογικό ο Ισπανός χαφ – που θέλει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό – να επιθυμεί να πάει σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι πρόθεσή του είναι να μείνει στην Ισπανία σε μία ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Δικαιολογούμε τον Πέδρο Λεόν που θέλει να φύγει για τη Σεβίλλη, επειδή είναι τρία χρόνια εδώ και έχει δώσει πολλά. Είναι λογικό να θέλει να παίξει σε μία ομάδα. Είναι καλός παίκτης και πολύ καλός ως άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα στη συμφωνία με τη Σεβίλλη, αλλά δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση ακόμα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου και συνέχισε:

«Του είπα να συμφωνήσει με όποιον θέλει και να με ενημερώσει. Ξέρω ότι έχει μιλήσει με τη Σεβίλλη και μου φαίνεται λογικό ότι τον θέλουν μετά την πώληση του Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα. Θα χρειαστούν έναν παίκτη για τις στημένες φάσεις».

Καταλήγοντας, ο Τόρες επανέλαβε και ταυτόχρονα αποκάλυψε: «Η Σεβίλλη δεν έχει έρθει σε επαφή με εμάς. Έχουμε προτάσεις από Γερμανία και τον Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον θέλει ως δανεικό στην ομάδα του με οψιόν αγοράς. Εμείς όμως θέλουμε να τον πουλήσουμε. Ο παίκτης μου ζήτησε να περιμένουμε μέχρι την άλλη εβδομάδα, αλλά η επιθυμία του είναι να μείνει στην Ισπανία για κάποια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x