Αγγλία

Θέλει να συνεχίσει στην Άρσεναλ ο Εζίλ

Χαρούμενα νέα για τον Αρσέν Βεγνκέρ και την Άρσεναλ καθώς ο Μεσούτ Εζίλ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες».

Την επιθυμία του να συνεχίσει στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Μεσούτ Εζίλ. Ο 28χρονος μέσος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» και αυτό που επιθυμεί είναι να παραμείνει για περισσότερο καιρό κάτοικος Λονδίνου.

Όπως είπε και ο ίδιος μόλις τελειώσει η προετοιμασία της Άρσεναλ στην Αυστραλία και στην Κίνα και η ομάδα επιστρέψει στην Αγγλία, θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για ανανέωση.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός διεθνής υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρη η επιθυμία μου να μείνω στην Άρσεναλ, είναι μία υπέροχη ομάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ».

Το αστέρι των «κανονιέρηδων» συνέχισε λέγοντας: «Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία και τα παιχνίδια που θα παίξουμε στο τουρνουά (Αυστραλία και Κίνα) ώστε να βρούμε τη φόρμα μας. Μόλις γυρίσουμε στο Λονδίνο θα τα συζητήσουμε όλα».

Ακόμη πρόσθεσε ότι δεν έχει συζητήσει με κανέναν από τους συμπαίκτες του σχετικά με το μέλλον τους, καθώς βρισκόταν σε διακοπές αυτόν τον καιρό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x