Γερμανία

Θέλει Ντόρτμουντ ο Σίρλε

Ο Αντρέ Σίρλε ενημέρωσε τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ, ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντόρτμουντ, στην οποία θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τίτλους.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ και να συνεχίσει στη Ντόρτμουντ εξέφρασε στη διοίκηση των «λύκων», ο Άντρε Σίρλε, καθώς θεωρεί ότι με τους «Βεστφαλούς» θα μπορέσει να διεκδικήσει ευκολότερα κάποιον τίτλο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, δήλωσε ότι γνωρίζει την επιθυμία του παίκτη, παρ’ όλα αυτά θεωρεί ότι τους τελευταίους μήνες ο Σίρλε βελτιώθηκε αρκετά χάρη στην ομάδα του και για να υπάρξει κάποιο ντιλ, θα πρέπει να κατατεθεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά στους «λύκους».

«Το θέμα θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως το σήριαλ της μεταγραφής να κρατήσει και ως τα τέλη Αυγούστου», συμπλήρωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Νατσιονάλμανσαφτ».

Ο Σίρλε έχει συμβόλαιο ως το 2019 με την Βόλφσμπουργκ, αλλά ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Χένρικ Μχιταριάν.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x