Stoiximan Super League

Θέλει Παναθηναϊκό και ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε με τον Αντρέα Στραματσόνι και του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό - Σε καλό δρόμο η μεταγραφή.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλοπουλου και η πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Όπως σας αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, οι «πράσινοι» εξετάζουν εδώ και μέρες την περίπτωση του. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι οποίες κορυφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι, που έχει αναλάβει και αυτή την υπόθεση προσωπικά, μίλησε με τον Λάζαρο, εξηγώντας του το πλάνο και πόσο τον θέλει στην ομάδα. Μάλιστα, εισέπραξε θετικό κλίμα και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξέφρασε στον Ιταλό την επιθυμία του να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Το θέμα Χριστοδουλόπουλου είναι σε καλό δρόμο, καθώς υπάρχει επιθυμία και των δυο πλευρών για νέο… σμίξιμο και αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από την Ελάς Βερόνα.

Το συμβόλαιο του Λάζαρου λήγει το καλοκαίρι του 2017, αλλά μετά τον υποβιβασμό της ιταλικής ομάδας, ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες για να πάρει την ελευθέρας του και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x