Stoiximan Super League

Θέλει ΠΑΟΚ και ΟΦΗ η ΕΡΤ

Ακόμα περισσότερες ομάδες θέλει στο... δυναμικό της η ΕΡΤ, καθώς ετοιμάζει πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΟΚ και ΟΦΗ εν όψει της σεζόν 2019-2020.

Όχι μόνο δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τις ομάδες της Super League η ΕΡΤ, αλλά στο πλάνο της είναι να προσθέσει ακόμα περισσότερες ΠΑΕ στο δυναμικό της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το προϊόν της.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει το ρεπορτάζ της Live Sport σύμφωνα με το οποίο, η Δημόσια Τηλεόραση παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις σκέψεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, καθώς εν όψει του 2019-2020 δεν θα έχουν συμβόλαιο με τη NOVA.

Ως εκ τούτου υπάρχουν πολύ σοβαρές σκέψεις στην ΕΡΤ, να κατατεθεί πρόταση στις δύο ομάδες, που αποτελούν από τα ισχυρά brand name της κατηγορίας, ώστε να τις προσθέσει στο ήδη υπάρχον ρόστερ της.

Σε αυτό υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων, Λαμία και αν καταφέρει η ΕΡΤ να φτάσει σε συμφωνία με τις άλλες δύο ομάδες, τότε θα πάρει τη μερίδα του λέοντος στις ΠΑΕ της Λίγκας, που από τη νέα σεζόν θα είναι 14 και όχι 16.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x