Γαλλία

Θέλει Παρί ο Ρέινα

Την μεταγραφή του στη Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να ολοκληρώσει ο Πέπε Ρέινα, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να συναινέσει και η Νάπολι, σύμφωνα με πληροφορίες του «tuttomercato».

Κάτοικος Παρισιού θέλει διακαώς να γίνει ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος έχει ενημερώσει τη Νάπολι ότι επιθυμεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως για τους Ιταλούς ένα τέτοιο σενάριο δεν θα ήταν και το καλύτερο, με βάση και τα όσα υποστηρίζει το «tuttomercato».

Η πρόταση της ομάδας του Ουνάι Έμερι αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ στον Ισπανό προσφέρονται 3,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 2+1 ετών, κάτι το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μεγάλη ευκαιρία.

Το πρόβλημα για τους «παρτενοπέι» είναι διπλό, καθώς αφενός αν χάσουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τον βασικό τους κίπερ θα δυσκολευτούν να βρουν αντικαταστάτη, αφετέρου όμως το συμβόλαιο του 35χρονου λήγει το επόμενο καλοκαίρι οπότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει η διοίκηση να τον καλέσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία η Παρί πρότεινε να συμπεριλάβει και τον 24χρονο τερματοφύλακά της Αλφόνς Αρεολά στο deal και μένει να δούμε εάν αυτό θα… μαλακώσει τις αρνητικές εως τώρα διαθέσεις των Ιταλών.

Να σημειωθεί, πως ο Ρέινα αγωνίζεται στο «Σαν Πάολο» από το 2015 όπου και έκτοτε έχει καταγράψει 92 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x