Αγγλία

Η Σουόνσι θέλει πίσω τον Μπονί

Ο διεθνής επιθετικός δεν... έβγαλε μάτια στην Μάντσεστερ Σίτι, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στην Σουόνσι.

Η Σουόνσι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γουίλφροντ Μπονί από την Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να τον ξαναφέρει στην Ουαλία, μια τέτοια όμως κίνηση θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη της υπόθεσης του Φερνάντο Γιορέντε στο «Liberty Stadium».

Ο Ιβοριανός μεταγράφηκε στην Σίτι από τους «κύκνους» τον Ιανουάριο του 2015 έναντι 31 εκατ. ευρώ, με τις απαιτήσεις από τον σύλλογο του Μάντσεστερ να είναι υψηλές.

Παρόλα αυτά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες και να δικαιολογήσει το μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε για εκείνον, αφού σε 46 εμφανίσεις σημείωσε 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό των «Πολιτών».

'Ετσι λοιπόν η Σουόνσι που τον έφερε το 2013 απο την Φίτεσε, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Μπονί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκουαρντιόλα (τον είχε δώσει και πέρσι δανεικό στην Στόουκ) και να τον αγοράσει ξανά ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το κλαμπ.

Το αν θα προχωρήσει όμως η υπόθεση του 28χρονου στράικερ, θα εξαρτηθεί και από το τι θα συμβεί στο ζήτημα του Γιορέντε.

Ο 32χρονος Ισπανός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο χέρι και δεν μπορεί να τεθεί στην υπηρεσία του Πολ Κλεμέντ, ενώ οι φήμες για πιθανό ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε να τον πάρει στην Τσέλσι φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Επομένως εάν τελικώς αποχωρήσει ο Γιορέντε, τότε η διοίκηση θα ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του Μπονί στην ομάδα μετά από 2,5 χρόνια.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x