Ιταλία

Θέλει Ράσφορντ η Γιουβέντους!

Έτοιμη να δαπανήσει περίπου 74 εκατ. ευρώ για τον Μάρκους Ράσφορντ είναι η Γιουβέντους, που εμφανίζεται αποφασισμένη να αποκτήσει τον νεαρό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους έχει μπεί ο Μάρκους Ράσφορντ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, που αναφέρουν πως το γκολ του κόντρα στην Ισπανία (στην τέταρτη αγωνιστική του Nations League) έπεισε την ομάδα του Τορίνο πως έχει την ικανότητα να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παίκτη!

Ο 20χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοστολογείται περίπου στα 74 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Παρ’ ότι όμως αποτελεί μεγάλο «κεφάλαιο» του συλλόγου, ο νεαρός επιθετικός δεν έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν.

Ο Ράσφορντ αγωνίστηκε σε 52 αγώνες την περσινή χρονιά, σκοράροντας 13 γκολ, ενώ φέτος «λάμπει» κυρίως με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, με την οποία έχει σκοράρει 3 φορές σε συνολικά 29 συμμετοχές.

Ο λόγος του φετινού παραγκωνισμού του στους «κόκκινους διαβόλους», φαίνεται πως είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, που του άσκησε έντονη κριτική μετά την νίκη κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League.

«Ο Ράσφορντ ήταν “λυπημένος” στο γήπεδο και ο Σκοτ ΜακΤόμινρεϊ έδειχνε φοβισμένος», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου, που δείχνει να μην τον εμπιστεύεται, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μόλις 4 συμμετοχές του ως βασικός σε όλες τις φετινές διοργανώσεις.

Το ενδιαφέρον, πάντως, της «μεγάλης κυρίας» φαίνεται πως εντάθηκε μετά το σημαντικό γκολ του ανερχόμενου στράικερ (έδωσε την νίκη στα «λιοντάρια» κόντρα στην Ισπανία με 3-2) και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x