Stoiximan Super League

Θέλει «ρεβάνς» ο Ολυμπιακός

Τη μοναδική ομάδα από την οποία έχει χάσει φέτος στο πρωτάθλημα, την ΑΕΛ, υποδέχεται στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός, με στόχο να «καθαρίσει» γρήγορα το παιχνίδι ενόψει της αναμέτρησης με την Οσμανλισπόρ.

Μόλις μία ήττα μετράει τη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Ολυμπιακός και αυτή ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, την οποία υποδέχεται απόψε στο Καραϊσκάκη για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες ψάχνουν για «ρεβάνς» από τη θεσσαλική ομάδα, έχοντας στο μυαλό τους το παιχνίδι που ακολουθεί με την Οσμανλισπόρ στο φαληρικό γήπεδο για τη φάση των «32» του Europa League.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πάουλο Μπέντο έχει εξηγήσει στους παίκτες του τη σημασία που έχει ο αποψινός αγώνας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το ματς με τους Τούρκους την ερχόμενη Πέμπτη.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παρέδες, Μποτία, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρέτσος και ο Μπουχαλάκης, με τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λεάλι, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο, Σισοκό, Μάριν και Ρομαό. Εκτός έμεναν οι Μάρτινς, Φιγκέιρας και Ντα Κόστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x