Stoiximan Super League

Θέλει ρεβάνς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Άντι Λίλα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά. Επιστρέφουν Σκόνδρας και Μπέριος.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή (12/2, 17:15) αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από τρία παιχνίδια, η ομάδα της Ηπείρου θέλει να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να προσπεράσει τον αντίπαλό της στη βαθμολογία και να πλησιάσει, υπό προϋποθέσεις, στην πρώτη πεντάδα. Ένα επιπλέον κίνητρο για το διπλό, είναι ο πρόσφατος αποκλεισμός από τους Κρητικούς από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Άντι Λίλα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον τραυματία Μιχάλη Μπουκουβάλα. Από την άλλη, επιστρέφουν από τραυματισμό ο Σκόνδρας και από τιμωρία ο Μπέριος. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (11/2), ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κοροβέση, Κούτρη, Μαμπουλού, Μιχαήλ, Μπέριο, Σκόνδρα, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ και Τζημόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x