Αγγλία

Θέλει Ροντρίγκες η Άρσεναλ

Στο στόχαστρο (και) της Άρσεναλ βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Ελβετίας, Ρικάρντο Ροντρίγκες, που επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Βόλφσμπουργκ.

Για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της, κινείται η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ελβετού μπακ, Ρικάρντο Ροντρίγκες, ο οποίος έχει διαμηνύσει στη Βόλφσμπουργκ ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ροντρίγκες είναι 23 χρονών και είναι διεθνής με τους Ελβετούς, έχοντας αγωνιστεί στο πρώτο ματς κόντρα στην Αλβανία. Το… ψηστήρι στον Ροντρίγκες κάνει ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Γκράνιτ Τσάκα, ο οποίος πήρε μεταγραφή πριν λίγες εβδομάδες στην Άρσεναλ.

Την είδηση της αποχώρησης του Ροντρίγκες από τη Βόλφσμπουργκ επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, αναφέροντας: «Ο Ρίτσι μας είπε ότι το μέλλον του δεν θα είναι στην ομάδα. Δεν ξέρω που θα πάει, ωστόσο είναι ακόμα ανοιχτό. Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες. Οι αγγλικές ομάδες έχουν πολλά λεφτά, ενώ το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο», ανέφερε και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του 23χρονου αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x