Ισπανία

Θέλει Ρόχο η Βαλένθια

Την περίπτωση του Μάρκος Ρόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει η Βαλένθια. Πόσα δίνουν οι «νυχτερίδες» για την απόκτηση του Αργεντινού.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκος Ρόχο δεν δικαίωσε την επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει έναντι 20 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Αργεντινός αμυντικός δεν «έβγαλε μάτια» με τις εμφανίσεις του τις τελευταίες δύο σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ» και κανείς στο Μάντσεστερ δεν θα τα έβαφε μαύρα σε περίπτωση που αποχωρούσε από την ομάδα.

Στη Βαλένθια πάντως φαίνεται να έχουν άλλη άποψη, καθώς οι «νυχτερίδες» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ.

Οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 12 εκατ. ευρώ στη Γιουνάιτεντ για τον ποδοσφαιριστή, 8 λιγότερα δηλαδή από όσα είχαν δώσει οι Άγγλοι το καλοκαίρι του 2014 για να τον αποκτήσουν από τη Σπόρτινγκ.

Ο Ρόχο αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Λούις Φαν Χάαλ την περίοδο που ο Ολλανδός βρισκόταν στον πάγκο των «κόκκινων διάβολων», με το Μουρίνιο να μην έχει την ίδια θετική άποψη για τον παίκτη και να δέχεται να τον παραχωρήσει.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x