Ιταλία

Θέλει τον Φέισα η Φιορεντίνα

Την απόκτηση του άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού Λιούμπομιρ Φέισα επιθυμεί η Φιορεντίνα, η οποία «ποντάρει» στις καλές σχέσεις που έχει τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Η Φιορεντίνα κόντεψε να κάνει «χαρακίρι» τις τελευταίες αγωνιστικές της Serie A (2 νίκες σε 12 ματς), κατέλαβε όμως την 5η θέση και θα αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του Europa League την επόμενη σεζόν.

Με εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι «βιόλα» θα διαθέσουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές και έχουν ήδη ξεκινήσει να θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο για την ενίσχυση του καλοκαιριού.

Ο Πάουλο Σόουζα επιθυμεί την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στόχος του είναι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού!

O Λιούμπομιρ Φέισα, περί ου ο λόγος, βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ της Φιορεντίνα, με σκάουτερ του ιταλικού συλλόγου να τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές ιδίοις όμμασι στο «Ντα Λουζ», κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «firenzeviola.it», οι Ιταλοί «ποντάρουν» στο γεγονός ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις τόσο με την Μπενφίκα (λόγω της παρουσίας του Ρούι Κόστα) όσο και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φάλι Ραμαντάντι, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος (28 συμ. φέτος) δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019 με τους «αετούς» και έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 35 εκατ. ευρώ, στην Φιορεντίνα πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως αν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, θα μπορέσει να αποκτήσει τον Σέρβο για ένα ποσό της τάξης των 7-10 εκατ. ευρώ.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πάντως σε ανοιχτές συζητήσεις αυτή τη στιγμή αλλά για άλλον ποδοσφαιριστή, με τον αντιπρόεδρο των Ιταλών Μάριο Κογκνίνι να πηγαίνει στη Λισαβόνα στις αρχές του τρέχοντος μήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Ρούι Κόστα για τη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού στόπερ Λισάντρο Εζεκιέλ Λόπες.

Το δημοσίευμα του «firenzeviola.it»

inner

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x