Αγγλία

Θέλει τον Γκουλάμ στη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ προτίθεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Νάπολι τον Ιανουάριο για τον Αλγερινό αριστερό μπακ.

Τον Φαουζί Γκουλάμ της Νάπολι έχει στη λίστα του ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα στην Premier League τα τελευταία 29 χρόνια, με τον Μουρίνιο να τονίζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους «κόκκινους διαβόλους» να κινούνται στην μεταγραφική αγορά με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής και, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Calcio Mercato», ο Φαουζί Γκουλάμ είναι ο πρώτος στόχος του Πορτογάλου προπονητή.

Το όνομα του 27χρονου Αλγερινού έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ομάδες, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια με τις σταθερά καλές εμφανίσεις του, φορώντας τη φανέλα της Νάπολι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στους Ναπολιτάνους ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (ο οποίος αξίζει να τονιστεί πως έχει ατζέντη τον Χόρχε Μέντες, όπως και ο Μουρίνιο) πλουσιοπάροχες ετήσιες απολαβές.

Ο Γκουλάμ πήγε στους «παρτενοπέι» το 2014 από τη Σεντ Ετιέν και μέχρι σήμερα έχει φορέσει τη φανέλα της σε 153 επίσημα παιχνίδια στα οποία έχει βρει δίχτυα δύο φορές, ενώπαράλληλα έχει "σερβίρει" στους συμπαίκτες του 25 ασίστ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x