Ιταλία

Θέλει τον Σαμπατίνι η Μίλαν

Το ενδεχόμενο να εντάξει στις τάξεις της τον διευθυντή του τμήματος ποδοσφαίρου της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, εξετάζει η Μίλαν.

Οι κακές πορείες που κάνει η Μίλαν τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πλέον συνήθεια και αυτό θέλει να το αλλάξει ο νέος εκτελεστικός διευθυντής των «ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε, προσλαμβάνοντας τον διευθυντή του τμήματος ποδοσφαίρου της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, σύμφωνα με την «Corriere dello Serra».

Ο 61χρονος Ιταλός βρίσκεται στους Ρωμαίους από το 2011 και έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές για το ρόστερ της ομάδας, πράγμα που χρειάζονται διακαώς οι Μιλανέζοι αυτή τη περίοδο.

Ο Σαμπατίνι είχε αποφασίσει στα μέσα της περσινής χρονιάς να αποχωρήσει από την Ρόμα αυτό το καλοκαίρι, αλλά η καλή πορεία που έκανε η ομάδα της Αιώνιας πόλης στο τέλος της σεζόν του άλλαξε την γνώμη.

Την περίπτωση του, την είχε εξετάσει η Μίλαν και στο παρελθόν, αλλά πλέον είναι πιο πιθανό να αλλάξει στρατόπεδα, αφού η σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, δεν είναι και οι καλύτερες.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x