Ιταλία

Θέλει Χάμες η Γιουβέντους!

Στο στόχαστρο της Γιουβέντους έχει μπει ο Χάμες Ροντρίγκες, που σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δεν αναμένεται να παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες εξετάζει η Γιουβέντους, καθώς η παραμονή του στη Μπάγερν Μονάχου μετά τη λήξη του δανεισμού του μοιάζει δύσκολη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η «Μεγάλη Κυρία» επιθυμεί να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης μόλις τελειώσει η σεζόν και αναμένεται να διαθέσει ένα ποσό τουλάχιστον 35 εκατ. ευρώ, όσο είναι και η ρήτρα αγοράς του από την Μπάγερν.

Οι Βαυαροί εξάλλου δεν προτίθενται να διαθέσουν το ποσό αυτό στη «βασίλισσα», ενώ ο παίκτης δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου θα έχει αρκετά μειωμένο χρόνο συμμετοχής και θα βρίσκεται στη σκιά των Ίσκο και Ασένσιο.

Ο πρώην άσος της Πόρτο και της Μονακό πέρασε τρία χρόνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βοήθησε τους «Μερένχες» να κατακτήσουν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, όμως ξεκίνησε βασικός σε μόλις 13 παιχνίδια της La Liga την τελευταία του χρονιά.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x