Stoiximan Super League

«Θέλει Χολτσχάουζερ η Μπασακσεχίρ»

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, εξετάζει η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος Μπασακσεχίρ σύμφωνα με αυστριακό δημοσίευμα.

Έτοιμη να απλώσει συμβόλαιο… εκατομμυρίων στα πόδια του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ είναι η Μπασακσεχίρ…

Όπως αναφέρει η αυστριακή ιστοσελίδα «kurier», η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία έχει την υποστήριξη του Ταγίπ Ερντογάν, εξετάζει αρκετά «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησης του αμυντικού μέσου της Αούστρια.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του αυστριακού, όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. «Η Μπασάκ θέλει να αποκτήσει τον Ράφαελ, κάτι που αποτυπώνεται στην εξαιρετική πρόταση που του κατατέθηκε» ήταν τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη.

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον εκπρόσωπο του Χολτσχάουζερ να τονίζει πως «θα ενημερώσει την Ένωση για την πρόταση της τουρκικής ομάδας» προσθέτοντας επίσης πως υπάρχει και τρίτος σύλλογος που έχει δείξει ενδιαφέρον και μάλιστα αυτή δεν είναι η Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x