Euro 2016

«Θέλετε λεφτά;Πάρτε το Euro»!

Ένα ακόμα κίνητρο και μάλιστα ισχυρό, έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας στους ποδοσφαιριστές αλλά και στα μέλη της αποστολής της εθνικής, προκειμένου να κατακτήσουν το Euro 2016

Ποσό μαμούθ δίνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας, για την κατάκτηση του Euro σε κάθε μέλος της αποστολής που θα βρεθεί το καλοκαίρι στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα εφόσον τα «πάντσερ» καταφέρουν να κατακτήσουν το τουρνουά, το ποσό που αναλογεί στον κάθε έναν είναι 300,000 ευρώ. Σε περίπτωση που η πορεία των Γερμανών σταματήσει στα προημιτελικά τα μέλη της αποστολής θα πάρουν 50,000 ευρώ, στα ημιτελικά από 100,000 ευρώ, ενώ αν χάσουν στον τελικό από 150,000 ευρώ.

Το μόνο δηλαδή που πρέπει να κάνουν ο Χόακιμ Λεβ και οι παίκτες του, για να είναι κερδισμένοι, είναι να περάσουν τον όμιλο στον οποίο θα αντιμετωπίσουν Βόρειο Ιρλανδία, Πολωνία και Ουκρανία.

«Είμαι χαρούμενος με αυτήν την συμφωνία. Τώρα πλέον, οι παίκτες θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής, Ολιβερ Μπίρχοφ.

Οι Γερμανοί μετά το Παγκόσμιο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, θέλουν και το Euro, το οποίο κατέκτησαν τελευταία φορά το 1996 στην Αγγλία.

Επιμέλεια: Δήμος Δημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x