Stoiximan Super League

Θέλουν βροντερό «παρών» στη Γ.Σ.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ ενόψει της προσεχής Γ.Σ. έκαναν με ομόφωνη ανακοίνωσή τους επτά σύνδεσμοι των Κρητικών, προκειμένου να ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι τις προτάσεις που θα κατατεθούν.

Τον κόσμο του ΟΦΗ κάλεσαν να παρευρεθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση με κοινή ανακοίνωσή τους επτά σύνδεσμοι της ομάδας.

Οι Κρητικοί τη Δευτέρα (18/5) αποφασίζουν για το μέλλον τους και οι σύνδεσμοι θέλουν να είναι παρόντες όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, προκειμένου να ακούσουν όλοι τις προτάσεις που θα κατατεθούν.

Παράλληλα, ζητούν από όλους να είναι κόσμιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε τον κόσμο του Ο.Φ.Η να δώσει βροντερό αλλά προπάντων κόσμιο παρών στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο ΒΑΚ στις 17:00.

Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με τις εξελίξεις στην ομάδα αλλά θα πρέπει για το καλό του Ο.Φ.Η η Γενική Συνέλευση να κυλήσει ομαλά, να ακουστούν όλες οι προτάσεις και απόψεις με την ελπίδα ότι θα έρθουν ξανά καλύτερες μέρες για το σύλλογο.

Ο Ο.Φ.Η είναι ο κόσμος του και για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην κρισιμότερη καμπή της ενενηντάχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB`
ΘΥΡΑ-4 1986
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4
SNAKES 4 SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών "Νίκος Ξυλούρης"
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x