Γενικά

Θέλουν να ακυρωθεί η ποινή του Σουάρες

Τις εξελίξεις με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη FIFA προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης, η οποία αξιώνει την άρση της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες!

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση με τις συλλήψεις πρώην και νυν στελεχών της FIFA, την ώρα που ασκείται δριμεία κριτική στον Σεπ Μπλάτερ για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Όλες αυτές τις εξελίξεις φαίνεται πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης, η οποία δηλώνει έτοιμη να στείλει επιστολή στην FIFPro (Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) και να ζητήσει την ακύρωση της ποινής του Λουίς Σουάρες από τη FIFA για το δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του διεθνούς άσου της Μπαρτσελόνα, η ποινή δεν μπορεί να υφίσταται από τη στιγμή που η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ένας «διεφθαρμένος οργανισμός».

Αναλυτικά όσα έγραψαν στο Twitter

«Εάν ο Λουίς Σουάρες είναι σύμφωνος, ζητάμε την ακύρωση της ποινής που του επέβαλλε ένα όργανο που είναι ύποπτο για διαφθορά»




«Όσον αφορά την ποινή του Σουάρες, υπήρξε θύμα αυτή της υποτιθέμενης διαφθοράς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x