Champions League

Θέμα με Ριμπερί στην Μπάγερν

Ο Φρανκ Ριμπερί εκνευρίστηκε με τον Κάρλο Αντσελότι όταν τον αντικατέστησε στο ματς της Μπάγερν με την Αντερλεχτ για την πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του Τσαμπιονς Λιγκ, πετώντας τη φανέλα του.

Αυτό το γεγονός δημιούργησε ένταση στην «Αλιάνζ Αρίνα» και ο «Καρλέτο» στη συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να εξηγήσει το περιστατικό. «Καταλαβαίνω ότι θέλει να αγωνίζεται για 90’, αλλά δεν καταλαβαίνω την αντίδραση και θα πρέπει να τον ρωτήσω. Ήταν αναστατωμένος, αλλά ήδη είχε κίτρινη κάρτα και ήθελα να τον ξεκουράσω. Η απόδοσή του ήταν καλή. Ίσως δεν το σκέφτηκε», τόνισε.

Την Τετάρτη, ο Γάλλος διεθνής μέσος έκανε δήλωση στο instagram και εξήγησε πως δεν ήταν ασέβεια προς τους Βαυαρούς η ενέργεια του, αλλά δε ζήτησε και συγγνώμη για την κίνησή του.

Αναλυτικά: «Πάντοτε ήμουν ένας από τους ειλικρινείς και πιστούς παίκτες του χώρου, σέβομαι τους φιλάθλους και σέβομαι το σύλλογο που αγαπάω. Το πέταγμα της βρεγμένης φανέλας μου χθες δεν είχε να κάνει με ασέβεια ή οτιδήποτε άλλο που με κατηγορούν άνθρωποι που πιστεύουν ή παριστάνουν ότι με γνωρίζουν.

Η βρεγμένη φανέλα, για την οποία δίνω τα πάντα πάνω από δέκα χρόνια, με όλον τον αυθορμητισμό μου, τη νίκη μου και με την οποία πετύχαμε τόσα πολλά. Μερικοί δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει να δίνεις τα πάντα στο σύλλογό τους και τους λυπάμαι γι' αυτό.

Όσο στέκομαι στο γήπεδο, θα υπερασπίζομαι τα χρώματά μας, τον Φρανκ Ριμπερί και θα συμμετέχω σε κάθε παιχνίδι με όλο το πάθος μου. Επειδή αγαπάω το ποδόσφαιρο, από αγάπη για τους οπαδούς μας και για να κάνω χαρούμενους πολλούς φιλάθλους στον κόσμο.

Με τη βοήθεια των εκπληκτικών φιλάθλων μας, την αγάπη τους για τον σύλλογο και το πάθος τους, θα συνεχίσουμε να γράφουμε μία όμορφη ιστορία μαζί στο μέλλον. Είμαστε αυτοί που είμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x