Stoiximan Super League

Θέμα Μολέντο λόγω υπόσχεσης… Στραματσόνι

Μια υπόσχεση του Αντρέα Στραματσόνι στον Ροντρίγκο Μολέντο για αναπροσαρμογή συμβολαίου, που όμως πλέον δεν προχωρά με τους ίδιους όρους, φέρεται να έχει δυσαρεστήσει την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Ο Αντρέα Στραματσόνι λειτουργούσε σαν κάτι παραπάνω από απλός προπονητής στο διάστημα της θητείας του στον Παναθηναϊκό, με τα… γνωστά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ιταλός προπονητής είχε συμφωνήσει με τον Ροντρίγκο Μολέντο για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και τεράστια αύξηση των αποδοχών του στις 500.000 ευρώ ετησίως για συμφωνία ως το 2020.

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου στόπερ προσέγγισε τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά την αποχώρηση του «Στράμα» και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη υπόσχεση του πρώην προπονητή προς τον Μολέντο. Ασφαλώς και υπάρχει εκτίμηση στις ικανότητες και αναγνώριση για την προσφορά του Μολέντο, αλλά σε μια προσπάθεια που γίνεται να αποφευχθούν νέες οικονομικές υπερβάσεις δεν είναι φρόνιμο να δοθούν τόσα πολλά χρήματα για ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Είναι φυσικό ο ατζέντης του Μολέντο να δυσαρεστήθηκε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως χαλούν οι σχέσεις της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή ή πως δεν υπάρχει περίπτωση επέκτασης συμβολαίου πέρα από τον Ιούνιο του 2018, όταν και λήγει η τρέχουσα συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x