Stoiximan Super League

ΘΕΜΑ: Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ με... μωρά

Αμούστακα λιοντάρια ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα την ώρα που ο Μολίνς έκανε το 3-2 στο 92’ ο μέσος όρος ηλικίας ήταν κάτω των 24 ετών.

Νίκη γοήτρου, νίκη ψυχολογίας, νίκη αποδείξεων, πήρε ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός στην Τούμπα, επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΟΚ.

Για τους «πράσινους» η νίκη αυτή είχε πολλαπλά κέρδη.

Ένα από αυτά που κατάφερε στο χθεσινό ματς ο Παναθηναϊκός, ήταν να σφραγίσει το μέλλον του με την υπογραφή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Και αυτό λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα την ώρα που ο Μολίνς κάνει το 3-2 για τους «πράσινους» στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης. Διότι εκείνη τη στιγμή ο μέσος όρος ηλικίας του Παναθηναϊκού είναι κάτω των 24 ετών. Πιο συγκεκριμένα, αν αθροίσει κάποιος τις ηλικίες των έντεκα παικτών του «τριφυλλιού» που ήταν εκείνη την ώρα στο χορτάρι, βγάζει ακριβώς 23,6 Μ.Ο.

Μάλιστα, κανείς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν δεν ήταν πάνω από 30, με τον Μολίνς να είναι ο... γηραιότερος, αφού έχει συμπληρώσει τα 29 του χρόνια.

Αναλυτικά οι ηλικίες των παικτών του Παναθηναϊκού στο 92ο λεπτό που έγινε το 3-2.

Οδ. Βλαχοδήμος (23), Μαρινάκης (24), Χουλτ (27), Κουτρουμπής (26), Κουρμπέλης (24), Λουντ (24), Ευαγγέλου (19), Χαζτηγιοβάνης (20), Κλωναρίδης (25), Πίσπας (19) και Μολίνς (29).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x