Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Εύχομαι στους ανθρώπους του Κισσαμικού να μην μοιάσουν ποτέ στους γείτονές τους»

Αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Κισσαμικού για τη φιλοξενία τους, ο Σάββας Θεοδωρίδης ευχήθηκε να μην μοιάσουν ποτέ στους γείτονές τους, υπονοώντας την ομάδα του Πλατανιά.

Άψογη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων του Κισσαμικού στην αποστολή του Ολυμπιακού, με αφορμή της αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αφού ευχαρίστησε τους Χανιώτες για την υποδοχής τους, ευχήθηκε να μην μοιάσουν ποτέ στους γείτονές τους, υπονοώντας την ομάδα του Πλατανιά.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους στα Χανιά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν στο παιχνίδι Κυπέλλου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ εκεί λόγω προσωπικών θεμάτων. Πραγματικά φάνηκε ότι στα Χανιά είναι το 80% Ολυμπιακοί. Εύχομαι στον Κισσαμικό, ο οποίος απ΄ ό,τι έμαθα εξελίσσεται σε πάρα πολύ καλή ομάδα, και τη θερμή υποδοχή που έκαναν στον Ολυμπιακό, να μη μοιάσουν ποτέ στους αποτυχημένους γείτονες τους. Και αυτά ξέρετε που οφείλονται», αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην εφημερίδα «Ο Γαύρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x