Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Ίσως είναι και λίγο άδικο»

Άτυχη στη φάση του πέναλτι, αλλά και στις ευκαιρίες που έχασε, στάθηκε η Καλλονή στο ματς με τη Βέροια, σύμφωνα με τον Θαλή Θεοδωρίδη.

«Ίσως είναι και λίγο άδικο», ανέφερε ο Θαλής Θεοδωρίδης για την εντός έδρας ήττα (0-1) της Καλλονής από τη Βέροια στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League. Ο 48χρονος τεχνικός στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτκε η ομάδα του, όπως και στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις με το οποίο έφθασαν στη νίκη.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο γιατί η Βέροια είναι πολλή καλή ομάδα. Είχαμε σχεδιάσει να αντιμετωπίσουμε την πολλή καλή μετάβαση που έχει από το κέντρο και μπροστά. Το είχαμε καταφέρει στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά σταθήκαμε άτυχοι στη φάση του πέναλτι. Ίσως είναι και λίγο άδικο.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μπήκαμε δυνατά, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Φτιάξαμε φάσεις στο β’ ημίχρονο αλλά ήμασταν άτυχοι. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή και να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια που είναι πολλή δύσκολη
», ήταν τα λόγια του προπονητή των νησιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x