Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Πλασματικό το σκορ»

Στο συμπέρασμα πως το 4-0 του Παναθηναϊκού είναι «βαρύ» και πλασματικό για την Καλλονή κατέληξε ο Θαλής Θεοδωρίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός των Μυτιληνιών τόνισε πως κάποια ατομικά λάθη τους στοίχισαν και πως η εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή στην πρεμιέρα ήταν καλύτερη. Στάθηκε στην εμφάνιση των νεαρών παικτών και ζήτησε μεταγραφές και περισσότερη βοήθεια από τους παίκτες που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Αναλυτικά: «Είναι ένα σκορ "βαρύ" για την ομάδα μας, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς. Κάποια ατομικά λάθη μας στέρησαν τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η ομάδα σε κάποια κομμάτια παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε με τρία στόπερ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνους επιθετικούς.

Προσπαθήσαμε να ανέβουμε, να κάνουμε φάσεις. Ξέραμε πως, αν βάζαμε γκολ, θα ήταν μεγάλη η πίεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιουκαρής και ο Ξύδας, αλλά και η εμφάνιση του Ελλακόπουλου, είναι τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Από κει και πέρα, είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες, μας έφυγαν παίκτες που είχαν το γκολ. Θέλουμε ενίσχυση, αλλά και εγώ πρέπει να βρω λύσεις από το ρόστερ που υπάρχει για να αντεπεξέλθουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x