Stoiximan Super League

«Καθαρές» οι εξετάσεις, υπογράφει ο Ιβάνοφ

Ο Βούλγαρος στόπερ πέρασε από εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις σήμερα, οι οποίες ήταν «καθαρές» και, εκτός απροόπτου, αύριο θα υπογράψει συμβόλαιο και θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη σήμερα ο Ιβάν Ιβάνοφ. Πρόθεση των «πράσινων» εξ’ αρχής ήταν ο Βούλγαρος στόπερ να περάσει από… ολικό έλεγχο, λόγω του σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που είχε στο παρελθόν και τον είχε αφήσει σχεδόν δυο χρόνια εκτός δράσης. Ετσι κι έγινε…

Ο Ιβάνοφ από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα εξετάστηκε και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» θα περιμένει αύριο κάποια τελευταία αποτελέσματα και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», έχοντας ως μεγάλο στόχο να αποδείξει ότι οι τραυματισμοί ανήκουν στο παρελθόν και είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του σε υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήρθε και στην Ελλάδα.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τα θέματα των Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο, η άφιξη των δυο ποδοσφαιριστών αναμένεται αύριο. Οι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην Αθήνα για να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψουν και να ενταχθούν στην ομάδα.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x