Super League 2

Θετικός για Άρη ο Βοσνιάδης

Την ώρα που ο Νίκος Αναστόπουλος είναι στην… έξοδο, το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη που αποχωρεί από τα Τρίκαλα «παίζει» για τον πάγκο του Άρη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι θέμα ωρών να τελειώσει και τυπικά από τον πάγκο του Άρη, είτε με απόλυση, είτε με παραίτηση, όπως φημολογείται πως είναι πιθανό να συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Πέραν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, τις τελευταίες ώρες «παίζει» και το όνομα του Αλέκου Βοσνιάδη για τη διάδοχη κατάσταση, καθώς ο τελευταίος αποχωρεί από τα Τρίκαλα. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε τα περί κρούσης, αλλά εμφανίστηκε θετικός να εργαστεί στους «κίτρινους».

«Δεν υπάρχει κάτι. Ακόμη βρίσκομαι στα Τρίκαλα. Το μεσημέρι θα έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο και εκεί θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα και θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Κάποια στιγμή μπορεί να προκύψει. Πάντα θα με ενδιέφερε ο Άρης. Υπάρχουν μόνο συζητήσεις από έξω. Προς το παρόν συζητάμε με τα Τρίκαλα και εφόσον λυθεί η συνεργασία μας, θα δούμε μετά την επόμενη συζήτηση που θα κάνουμε. Δεν παίζω σε διπλό ταμπλό, τιμώ το συμβόλαιο μου, όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε στο Metrosport.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x