Stoiximan Super League

Θλάση στον δικέφαλο ο Ζάιρο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ζάιρο έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο. Στην Αθήνα προπονήθηκαν οι «ασπρόμαυροι», αφού την ερχόμενη (3η) αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα στο ΠΑΟΚ. Ο Ζάιρο που τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε ως αλλαγή, έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Παράλληλα, η αποστολή του «δικέφαλου του βορρά» παρέμεινε στην Αθήνα, αφού την ερχόμενη (3η) αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μια μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του με προπόνηση και αποθεραπεία στην Αθήνα.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με αποφόρτιση και αποθεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής. Ο Ζάιρο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μιγκέλ Βίτορ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν.

Μετά την προπόνηση, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου, η ομάδα γύρισε στο ξενοδοχείο για φαγητό και το απόγευμα πρόκειται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη λόγω της αλλαγής του προγράμματος των Play Offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x