Γενικά

«Θορυβώδης» έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων! (video)

Η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, Κασίμα Άντλερς «σκότωσε» με 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ (την ομάδα που θα έπαιζε στον τελικό του Σουνταμερικάνα με την Σαπεκοένσε) και περιμένει στον τελικό Ρεάλ ή Κλαμπ Αμέρικα

Έκπληξη στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία!

Η Κασίμα Άντλερς (πρωταθλήτρια της χώρας) συνέτριψε με σκορ 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ζευγαριού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Κλαμπ Αμέρικα, οι οποίες αγωνίζονται την Πέμπτη (15/12, 12:30).

Η ομάδα της Κολομβίας, η οποία έχει κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες και θα έπαιζε με την Σαπεκοένσε για τον τίτλο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως έχασε τα άχαστα και στη συνέχεια βρήκε απόλυτη εφαρμογή ο... νόμος του ποδοσφαίρου!

Κόντρα στη ροή του αγώνα, λοιπόν, οι Ιάπωνες άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Σομά στο 33' κι ενώ ο διαιτητής έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία χρήση βίντεο για να δει αν υπήρχε οφσάιντ (που δεν υπήρχε) πριν την παράβαση. Οι Λατινοαμερικάνοι επιχείρησαν το comeback, πίεσαν γι' αυτό, όμως όσο η κλεψύδρα άδειαζε, τόσα περισσότερα κενά άφηναν πίσω, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εντό στο 83' και Σουζούκι δύο λεπτά αργότερα χρίστηκαν εξίσου σκόρερ, δίνοντας θριαμβευτική νότα στην πρόκριση της Κασίμα Άντλερς, η οποία έγινε η πρώτη ιαπωνική ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στην ιστορία του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x