Stoiximan Super League

Θρίλερ με Λέσκοτ στην ΑΕΚ!

Από σαράντα κύματα θα περάσει μέχρι να γίνει -αν γίνει πλέον- η μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ. Μετά τη σφήνα της Πεσκάρα, στην «Ένωση» βασίζονται στον λόγο του Άγγλου, που απαντά την Κυριακή.

Μόνο βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είχε εξασφαλίσει από το πρωί του Σαββάτου το προφορικό «ναι» του Άγγλου στόπερ στους όρους συνεργασίας που του έχει προτείνει.

Φέρεται μάλιστα να είχε αποσπάσει τη δέσμευσή του πως μόλις αποδεσμευτεί και τυπικά από την Άστον Βίλα θα έρθει για να υπογράψει. Η «σφήνα» ωστόσο που προέκυψε από την πλευρά της Πεσκάρα (η οποία ήρθε στη δημοσιότητα από τον έγκριτο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και ιταλικά ΜΜΕ) φαίνεται πώς έχει δυσκολέψει τα πράγματα.

Μπορεί λοιπόν από την ΑΕΚ να τονίζουν πως δεν έχει αλλάξει κάτι και εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είχαν συμφωνήσει με τον Λέσκοτ, ωστόσο το θρίλερ μοιάζει δύσκολο να αποφευχθεί. Διότι αρχικά υπήρξε δυσκολία ακόμα και στην επικοινωνία μαζί του (μετά το θέμα που προέκυψε με την Πεσκάρα) και όταν αυτή κατέστη δυνατή, ο Άγγλος τόνισε ότι θα δώσει την οριστική απάντησή του την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x