Πορτογαλία

Θυμήθηκε την κακή φετινή Μπενφίκα

Κάτι από την Μπενφίκα μέχρι προ μηνός θύμισε η ίδια στην έδρα της Μπελενένσες, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις για την 20ή αγωνιστική της Primeira Liga και έμεινε στο -1 από την κορυφή.

Η Μπενφίκα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μπελενένσες, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 90’ το γκολ που δέχτηκε στο 86’ για την 20ή αγωνιστική της Primeira Liga και είχε μια σημαντική απώλεια στην προσπάθεια για τον τίτλο, αφού έμεινε στο -1 από την κορυφή και τις πρωτοπόρους Πόρτο και Σπόρτινγκ, έχοντας ένα ματς περισσότερο από αυτές, οπότε πλέον θα ελπίζει μήπως αμφότερες «γκελάρουν» στις δικές τους αναμετρήσεις το επόμενο διήμερο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +7 από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Οι «αετοί» μπήκαν πιο δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, πιέστηκαν στο δεύτερο και δέχτηκαν στο γκολ στο 86’ από τον Νάθαν και ο Ζόνας τους «λύτρωσε» στο 90’.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βαρέλα, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Ρούμπεν Ντίας, Γκριμάλντο, Ζοάο Καρβάλιο (61’ Ζίβκοβιτς), Πίτσι, Φέισα, Σάλβιο (71’ Ραούλ Χιμένεζ), Τσέρβι (86’ Σεφέροβιτς), Ζόνας


«Προσγείωσε» ανώμαλα τη Ρίο Αβε η Πορτιμονένσε, νικώντας τη με 4-1 εντός έδρας, την άφησε στο -7 από την προνομιούχο τετράδα και βρέθηκε η ίδια στο +7 από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Προσπέρασε τη Φεϊρένσε κατά ένα πόντο η Πάσος Φερέιρα, νικώντας τη 2-1 εντός έδρας και με αμφότερες τις ομάδες να έχουν μία ασφαλή διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x