Γενικά

Θυμίζει Μπάρτσα από νωρίς (video)

Τι κι αν ήταν το πρώτο της φιλικό; Η Μπαρτσελόνα παίζοντας όπως ξέρει έκανε… πλάκα στην Σέλτικ, της οποίας επικράτησε με 3-1 - Αστείο γκολ δέχθηκαν οι «μπλαουγκράνα».

Επίδειξη δύναμης από το πρώτο κιόλας φιλικό έκανε η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, παίζοντας με τον κλασσικό της τρόπο, επικράτησε πολύ εύκολα 3-1 της Σέλτικ. Σκόραρε με πλασεδάρα ο Αρντά Τουράν, δέχθηκαν αστείο γκολ οι «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε νωρίς το σκορ με πολύ ωραίο τρόπο. Ο Βιδάλ βγήκε στο πλάι, έκανε την ποδιά στον αντίπαλό του και γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Αρντά Τουράν να γίνει αποδέκτης και με πολύ ωραίο φαλτσαριστό πλασέ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκόρντον. Οι «μμπλουγκράνα» δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες αλλά ήταν φλύαροι και τελικά η Σέλτικ ισοφάρισε με… αστείο τρόπο.

Ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα, Μασίπ, έκανε την πάσα στον Χοσέ Μαρτίνες μέσα στην περιοχή και αυτός… τραγικό κοντρόλ, παράλληλα με την εστία. Ο Γκρίφιθς επωφελήθηκε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 29’. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Χουάν Καμάρα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Σκοτσέζων, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Άμπροουζ με προβολή έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 41’ ο Μουνίρ έκανε το 3-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου και έμελε να μείνει μέχρι το φινάλε, καθώς παρότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στην επανάληψη, δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο άλλο τέρμα!



Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μασίπ (77’ Χοσέ Αουρέλιο), Βιδάλ, Ματιέ (61’ Μάρλον), Μαρτίνεθ (Μπόρχα Λόπεθ), Κάμαρα (77’ Νίλι), Ντένις Σουάρεθ (61’ Αλφάρο), Σ. Ρομπέρτο (61’ Αλένια), Τουράν (61’ Καρμπονέλ), Μέσι (46’ Σαμπέρ), Μουνίρ (77’ Γκουμπό), Σουάρες (61’ Μούγιτσα).

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον (46’ Φάσαν), Γιάνκο (63’ Ράλστον), Άμπροουζ (63’ ΜακΚαρτ), Ο’Κόνελ (46’ Αγέρ), Ιθαγκίρε (78’ Φίσερ), Μπίτον (46’ Άλαν), Μπράουν (46’ Ρόγιτς), ΜακΓκρέγκορ (46’ Άρμστρονγκ), Ρόμπερτς (46’ Τσίφτσι), Φόρεστ (63’ Κρίστι), Γκρίφιθς (46’ Ντεμπελέ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x