Αγγλία

Θύμωσε και έβαλε… οκτώ η Σουόνσι! (video)

Πολύ στραβά φαίνεται ότι πήρε η Σουόνσι το γεγονός ότι χρειάστηκε επαναληπτικό στο Κύπελλο με τη Νοτς Κάουντι. Χωρίς κανένα έλεος, οι φορμαρισμένοι «κύκνοι» διέλυσαν την αδύναμη αντίπαλό τους με 8-1.

Για τα καλά πρέπει να μετάνιωσε η Νοτς Κάουντι ότι ανάγκασε σε επαναληπτικό στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας τη Σουόνσι.

Με φόρα από την αντεπίθεση που έχει εξαπολύσει στην Premier League, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ισοπέδωσε την αδύναμη αντίπαλό της με το χορταστικό 8-1.

Πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, οι «κύκνοι» είχαν σκοράρει ήδη τέσσερις φορές (με τους Άμπραχαμ και Ντάιερ να πετυχαίνουν από δυο γκολ έκαστος). Στο δεύτερο μέρος ωστόσο δεν χαλάρωσαν και έβαλαν άλλα τόσα (με τους Νότον, Ράουτλετζ, Κάρολ και Τζέιμς).

Έτσι, έμειναν αήττητοι για 8ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και πέρασαν με εμφατικό τρόπο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.



Το ίδιο πέτυχε, δε, και η Χάντερσφιλντ -αλλά με αντιστρόφως ανάλογο βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Ουάγκερ τα βρήκε ξανά σκούρα από την Μπέρμιγχαμ, αλλά έστω και στην παράταση έφτασε στο εντυπωσιακό 1-4, που την έφερε στον επόμενο γύρο.

Εκεί όπου βρέθηκε και η ταπεινή Ρότσντεϊλ, με την ομάδα της League One να ολοκληρώνει την έκπληξη απέναντι στη Μίλγουολ (2-2 το πρώτο ματς) και χάρη στο 1-0 να πανηγυρίζει την πρόκριση.


Οι ρεβάνς του 4ου γύρου στο Κύπελλο Αγγλίας

Τρίτη, 6/2

Μπέρμιγχαμ-Χάντερσφιλντ 1-4
(52’ Άνταμς - 60’ αυτ. Ρόμπερτς, 94’ Μουνιέ, 97’ Φαν Λα Πάρα, 106’ Ινς)

Ρότσντεϊλ-Μίλγουολ 1-0
(53’ Χέντερσον)

Σουόνσι-Νοτς Κάουντι 8-1
(18’, 45’+3’ Άμπραχαμ, 20’, 30’ Ντάιερ, 53’ Νότον, 57’ Ράουτλετζ, 65’ Κάρολ, 82’ Τζέιμς - 35’ Χούσιν)

Τετάρτη, 7/2

Τότεναμ-Νιούπορτ (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x