Κύπελλο Ελλάδας

Θύρα 13: Όλοι Περιστέρι!

Μπορεί ο Γ. Σπανός να έκλεισε το πέταλο των φιλοξενούμενων, ωστόσο η Θύρα 13 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό παρών στο Περιστέρι. «Και να μην μπούμε, θα ενισχύσουμε με φωνή απέξω»!

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει βροντερό «παρών» στο Περιστέρι -παρά την απόφαση του Γιώργου Σπανού να κλείσει το πέταλο των φιλοξενούμενων- απηύθυνε η Θύρα 13!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού -αφού αφήνουν αιχμές για τον Κοντονή και τον πρόεδρο του Ατρόμητου- στέλνουν μήνυμα πως ακόμα κι αν στο τέλος δεν τους επιτραπεί η είσοδος, αυτοί θα παραμείνουν εκτός γηπέδου και με τη φωνή τους θα «σπρώξουν» το τριφύλλι στην πρόκριση!

Η ανακοίνωση της Θύρας 13

Σαν να μην έφτανε η τραγελαφική απόφαση του “αριστερού” υπουργού για το κλείσιμο του πετάλου μας, σήμερα ο “κύριος” Σπανός (προφανώς θέλοντας να κλέψει λίγο από την δόξα του υπουργού), αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του.

Επειδή στην 50χρονη ιστορία της η ΘΥΡΑ 13 δεν σταμάτησε ποτέ μπροστά σε οποιαδήποτε απαγόρευση, καλούμε τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να μεταβεί κανονικά -και φυσικά ειρηνικά- στο γήπεδο του Περιστερίου και να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας. Στην απευκταία περίπτωση που δεν καταφέρουμε να μπούμε στο γήπεδο, θα παραμείνουμε στον χώρο εκτός του γηπέδου, για να ενισχύσουμε με τις φωνές μας τους παίχτες της ομάδας μας, στον αγώνα για την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x