Stoiximan Super League

Τι είπε ο Μελισσανίδης για Μήτσιο και πώς αποθέωσε τον Κοντονή

Διαβάστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνάντηση Λίγκας-Κοντονή. Η αντίδρασή του για τον ορισμό του Μήτσιου στο Ολυμπιακός-Αστέρας και η ατάκα-αποθέωσης στον Υφυπουργό.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην συνάντηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παρουσίασε, όπως άλλωστε αναμενόταν, τις δικές του θέσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος ενώ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ξεκαθάρισε, πως στην «Ένωση» περιμένουν να τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και την ΕΠΟ για το «ισπανικό μοντέλο» διαιτησίας. Παράλληλα, τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ορισμοί τύπου Μήτσιου, όπως συνέβη στο ματς της πρεμιέρας της φετινής Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, θέλοντας να δείξει την στήριξή του και να εκφράσει την εμπιστοσύνη του είπε στον Σταύρο Κοντονή: «είσαι υπουργάρα, έχεις διαλύσει τα λαμόγια και το παρασκήνιο, είσαι ο μεγαλύτερος υπουργός όλων των εποχών…».

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αίματα «άναψαν» όταν ο εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, αναρωτήθηκε για τον θεσμικό ρόλο της παρουσίας του Μελισσανίδη στη συνάντηση. Σε εκείνο το σημείο ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων πήρε τον λόγο και του απάντησε λέγοντας: «Οι παραφυάδες της Εγκληματικής Οργάνωσης να μην μιλάνε». Ο εκπρόσωπος της ομάδας του Περιστερίου έκανε λόγο για προσβολή και τα πνεύματα ηρέμησαν έπειτα από την παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή.

Τέλος, η ΑΕΚ ζήτησε την έναρξη του πρωταθλήματος από την 1η αγωνιστική κι όχι από την 3η.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x